Utvalda destinationer

Thailand

Thailand är ett paradis för resenärer, med en mängd upplevelser som tilltalar de flesta. Från frodiga djungler till orörda stränder, …
Läs mer

Vietnam

Vietnam är ett av världens snabbast växande turistmål. Det är späckat med överraskningar och erbjuder oväntat mycket att se och …
Läs mer

Bangkok

Att besöka Bangkok är ett äventyr utan dess like! Det finns så mycket att se, göra och uppleva. Denna pulserande …
Läs mer
Välkommen till BangkokAttractions!

Jag är Kamolchat, grundaren av detta lilla ställe. När jag växte upp i Bangkok blev jag alltid fängslad av stadens pulserande atmosfär och otroliga mångfald. Så ofta jag kunde utforskade jag så långt som Skytrainet lät mig göra, vilket har lett mig till otaliga kaféer, restauranger och viktigast av allt, en massa nya vänner.

År 2015 bestämde jag mig för att vända min passion för Bangkok till något verkligt genom att skapa BangkokAttractions. Jag ville dela med mig av mina kunskaper och ge resenärer insikter och tips för att göra varje resa till en oförglömlig upplevelse.

Vår webbplats är gjord med kärlek och förvaltas av ett engagerat team som delar min entusiasm för att visa upp det bästa av Thailand. Hos BangkokAttractions hittar du information om de senaste trenderna, fantastiska resmål och guider om de bästa sätten att resa mellan dessa resmål.

BangkokAttractions är mer än bara en webbplats; det är en hyllning till den stad där jag växte upp och en hyllning till Thailands gästfrihet. Låt oss vara guiden till ditt nästa äventyr och du kommer definitivt att få en minnesvärd historia att berätta för dina vänner.

Sawasdee ka, och välkommen till Thailands förtrollande värld!