Tervetuloa BangkokAttractions!

Olen Kamolchat, tämän pienen paikan perustaja. Kasvoin Bangkokissa, ja kaupungin elävä ilmapiiri ja uskomaton monimuotoisuus ovat aina kiehtoneet minua. Niin usein kuin pystyin, tutkin niin pitkälle kuin Skytrain antoi myöten, mikä on johtanut minut lukemattomiin kahviloihin, ravintoloihin ja mikä tärkeintä, moniin uusiin ystäviin.

Vuonna 2015 päätin kääntää intohimoni kohti Bangkok joksikin todelliseksi asiaksi perustamalla BangkokAttractionsin. Halusin jakaa tietämystäni ja tarjota matkailijoille näkemyksiä ja vinkkejä, joiden avulla jokaisesta matkasta voi tehdä unohtumattoman kokemuksen.

Sivustomme on tehty rakkaudella, ja sitä hallinnoi omistautunut tiimi, joka jakaa innostukseni esitellä parhaita Thaimaa. BangkokAttractionsista löydät tietoa uusimmista trendeistä, upeista kohteista ja oppaita parhaista tavoista matkustaa näiden kohteiden välillä.

BangkokAttractions on enemmän kuin pelkkä verkkosivusto; se on kunnianosoitus kaupungille, joka kasvatti minut, ja Thaimaan vieraanvaraisuuden juhlaa. Anna meidän olla oppaana seuraavassa seikkailussasi, niin saat varmasti ikimuistoisen tarinan, josta voit kertoa ystävillesi.

Sawasdee ka, ja tervetuloa Thaimaan lumoavaan maailmaan!