Welkom bij BangkokAttractions!

Ik ben Kamolchat, de oprichter van dit plekje. Toen ik opgroeide in Bangkok, was ik altijd gefascineerd door de levendige sfeer en de ongelooflijke diversiteit van de stad. Zo vaak als ik kon verkende ik zo ver als de Skytrain me toeliet, wat me naar talloze caf├ęs, restaurants en vooral veel nieuwe vrienden heeft geleid.

In 2015 besloot ik mijn passie voor Bangkok om te zetten in iets echts door BangkokAttractions op te richten. Ik wilde mijn kennis delen en reizigers inzichten en tips geven om van elke reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze site is met liefde gemaakt en wordt beheerd door een toegewijd team dat mijn enthousiasme deelt om het beste van Thailand. Op BangkokAttractions vind je informatie over de laatste trends, geweldige bestemmingen en gidsen over de beste manieren om tussen die bestemmingen te reizen.

BangkokAttractions is meer dan een website; het is een eerbetoon aan de stad die mij heeft grootgebracht en een viering van de Thaise gastvrijheid. Laat ons de gids zijn voor je volgende avontuur en je zult zeker een gedenkwaardig verhaal hebben om aan je vrienden te vertellen.

Sawasdee ka, en welkom in de betoverende wereld van Thailand!